Tavaszi esküvők bája, avagy miért ne várjunk nyárig?

Tavaszi esküvők bája, avagy miért ne várjunk nyárig? - Igent mondunk! Esküvőszervező Iroda - Fotó forrás: http://wedding-splendor.comHa azt mondom: esküvő, azt mondod: nyár. Tény, hogy amióta nem a kerti munkák, és a nappalok és éjszakák hossza határozza meg az életünket, az esküvők fő szezonja a nyár lett. Sokan el sem tudják képzelni, hogy az év más évszakában is házasságot köthetnének, pedig ott a szépséges-színes ősz, ott a kristályban csillogó tél, és ott a friss és ébredő tavasz. Most még fázósan húzzuk össze magunkon a télikabátot, s szinte el sem tudjuk képzelni, hogy lassan már kifelé megyünk a télből. A frissen eljegyzett menyasszonyok boldogan tervezgetik a nyári esküvőt, s csodálkoznak, hogy a legtöbb időpont már foglalt. Így aztán némelyek kompromisszumos megoldásként, mások hirtelen ötlettől vezérelve, a tél unalmát elűzve, megint mások a hirtelen jött boldogságos teherre válaszul – de úgy döntenek, ők bizony bátrak lesznek, s belevágnak egy idei tavaszi esküvőbe.

Nem hiába bátraké a szerencse, mondották volt bölcs őseink, mert igaz, hogy hipergyorsasággal kell cselekedni és dönteni, de mindennek igencsak sok jó oldala is van. Először is a párok nem érnek rá elveszni a szervezések mindenféle útvesztőiben, nem teketóriáznak sokat, gyors és határozott, nem túlgondolt és túlvariált döntéseket hoznak. Míg az augusztusra gyúró pár azt veszi észre, hogy a legjobb helyek elkeltek, addig a tavaszra tervező párocskánk vígan lubickol a szabad helyszínek tömkelegében. Nyáron a szép magas árak a hőmérséklettel együtt valahogy még magasabbra kúsznak… tavaszunk itt is találékony párunknak kedvez, és pénztárcájuknak is egyben. A szolgáltatók bemelegítésül, s megörülvén a váratlan munkának és a kedves-határozott párnak, inkább hagyják magukat meggyőzni egy szelíd alkuban, mintsem lemaradjanak az eseményről. Végezetül, de nem utolsó sorban, előrelátó párunk már a hasát sütteti a jó kis előszezoni nappal a tengerparton, élvezi a nászút minden örömét, kipihenten-vidáman indul neki a forró nyárnak, míg nyárra tervező párjaink a melegtől meg-megroskadva bonyolódnak az újabb és újabb szervezési problémákba. Még szerencse, hogy a segítségükre siet az esküvőszervező… :-)Szólj hozzá!

A következő XHTML jelölőelemeket is használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>