Szolgáltatások

A felsorolt szolgáltatások mindegyikében profi és elkötelezett szolgáltatókat tudok ajánlani nektek.

Esküvőhelyszín
A jól megválasztott helyszín meg is alapozza a nap sikerét. Stílusotoknak megfelelően ez lehet egy hotel bálterme, kastély, rendezvényterem, étterem, lovaspark, a felsorolás hosszan folytatható. Az ajánlatban szereplő helyszíneket minden esetben végiglátogatjuk, s addig bővítjük a felhozatalt, míg az igényeitekhez legközelebb állót meg nem találjuk.

Kitelepült catering
Ha egy vadregényes, vagy éppen romantikus tóparti esküvőre vágytok, vagy éppen csak a kiszemelt helyszín nem rendelkezik konyhával, itt a megoldás: a profi vacsorához minden elérhető egy jó catering cégnél.

Sátorbérlés
A szabadban megtartandó esküvői bulik, vagy éppen igazi ízes lakodalmak hasznos segítője egy gyönyörű és esőbiztos sátor.

Esküvői meghívó
A meghívó stílusában a dekorációt előidéző elemekkel és színekkel készül, ezért a legjobb, ha a dekoratőr csapatunk készíti el a Ti elképzeléseitek alapján.

Esküvői dekoráció
Ha megvan a helyszín, akkor lép a színre a profi dekorcsapat, akikkel a helyszínen egyeztetve álmodjuk meg közösen a leginkább hozzátok és helyszínhez illő dekorációt. Itt aztán szárnyalhat a fantázia. :-)

Menyasszonyi torta, sütemények

Esküvőfotós
Fotózás tekintetében szintén tobzódhatunk a jobbnál jobb elképzelések megvalósításában a beállított hagyományos fotóktól a trash the dress számtalan izgalmas stílusán át a két fotóssal történő ceremónia fotózásig.

Esküvői videó
Itt az ideje, hogy új alapokra helyezzük az esküvői videózásról való elképzeléseinket. A videózás hihetetlenül nagy változáson ment keresztül az utóbbi években, az unalmas sok órán át tartó dokumentum jellegű videókat felváltotta a vidám-romantikus esküvői rövidfilmek készítése profi technikákkal, akár többkamerás felvételekkel.

Zenekar
Mivel az alaphangulatot a zene adja, szintén meghatározó eleme az estének. Az igazi lagzikba, vagy azoknak, akik jobban szeretik az élőzene hangulatát mindenképpen zenekart ajánlunk, ami az egy-két személyes felállástól akár 5-6 főig is bővíthető.

Esküvői DJ
A főként barátokkal való ünneplés, a fiatalabb korosztály és a party jellegű esküvők fontos résztvevője a DJ, aki a pár zenei igényeihez és a násznép reakcióit figyelve profi módon alakítja az est zenei anyagát, s így a remek hangulat garantált.

Meglepetés tánc, nyitótánc
Az est táncos része mindig a nyitótánccal kezdődik. Hagyományosan ez lehet keringő, vagy egy egyszerű lassúzás, de ma már számtalan romantikus vagy vicces koreográfia is szóba jöhet. Akár itt, de inkább éjszaka kerül sor a meglepetés táncra, ami lehet a pár meglepetése a násznép felé, vagy a násznép egy kis csoportjának ajándéka az ifjú pár és a meghívottak felé. Igazi kuriózum a menyasszony saját meglepetés tánca az újdonsült férjnek. Minden kategóriához profi tánctanárokat tudunk ajánlani.

Vőfély
Nagyban könnyíti meg a saját maga dolgát az a pár, aki az este hangulatát és gördülékenységét a vőfélyre bízza. Inkább hagyományos csárdás, sátras vagy népies hangulattal bíró, hagyományőrző esküvőkre ajánlom.

Ceremóniamester
Funkciójában a vőfélyhez hasonló, de megnyilvánulásaiban, öltözékében merőben más stílust képvisel. Elegáns vagy party jellegű esküvőkre mindenképpen ceremóniamestert ajánlok, hálásak leszünk neki a sok figyelemért és segítségért, s nem utolsó sorban a jó hangulatért.

Sminkes, fodrász
Minden menyasszony a leggyönyörűbb szeretne lenni azon a napon, amikor kimondja az igent, hiszen aznap ő a főszereplő. Ehhez profi, a nap megpróbáltatásait bíró sminkre és frizurára van szükség.

Tolmács esküvőre

Esküvői jármű bérlése
Különleges hangulata van a templom elé begördülő limuzinnak, melyből kiszállva a vőlegény először pillantja meg csodálatos menyasszonyi ruhájában kedvesét, de fontos eleme lehet egy jópofa fotózásnak is egy különleges járgány.

Ültetőkártya, menükártya
Apró kiegészítők, melyek megkönnyítik a vendégeink dolgát. Stílusban színben harmonikusan illeszkednek a dekoráció egészébe.

Esküvői köszönetajándék
Kedves figyelmesség vendégeink felé a terítékük mellé helyezett apró kis ajándék. Ezernyi változatának csak a képzelet szab határt.

Esküvői tűzijáték
Igazi impozáns meglepetés és látványelem.

Esküvői lézershow
Modern és divatos, nagyon hangulatos kiegészítője az estének. Akár a násznép ajándéka is lehet a grafikai elemekkel színesített profi lézershow.

Galambreptetés, pillangóreptetés
Romantikus esküvők csókjelenetének kedves eleme a galambreptetés, vagy újabban pillangóreptetés.
Csokoládé-szökőkút, bor- és pezsgőszökőkút
Vidám-finom partykellékek.

Koktélbár
Feldobhatjuk az éjszakai italkínálatot profi koktélbárral vendégeink el lesznek ragadtatva, hiszen a koktélok készítése látványnak sem utolsó. Hát még az ízek harmóniája… :-)

Szertartásvezető
Ha az anyakönyvvezető nem tud kijönni az általunk megálmodott helyszínre nincs ok az elkeseredésre, itt jön képbe a szertartásvezető, hogy ne kelljen az álmainkból lejjebb adnunk.

Honlapkészítés
Manapság az esküvők egyik fontos eleme a weben való megjelenés. Ez nem jelent mást, minthogy a megismerkedésetektől az ajándéklistákon át egészen a szertartással kapcsolatos tudnivalókig minden, számotokra fontosnak és hasznosnak tartott információt egyedi megjelenéssel és a ti igényeiteknek megfelelően kialakított honlapon jelenítünk meg.

Cziráki Katalin Virág
Email:
Mobil: 06-30-577-1731