Mitől más?

Házasság… boldogság… majd babavárás… öröm… egészséges gyönyörű-vidám életrevaló gyermek. A miénk. Róla szól az életünk. Bármit megadnánk érte. És mégis, van, amikor ez kevés. Nem rajtunk múlik, kevesek vagyunk. Rettenetes és torokszorító érzés. Leírhatatlan.

Sajnos sok szülő kerül ebbe a helyzetbe. Sokkal több, mint gondolnánk. El kell viselniük a gondolatot, hogy nincs segítség, a gyermek küzd, szenved, de a mai magyar kórházi felszereltség és ellátás sajnos nincs azon a színvonalon, hogy mindnet megtegyenek érte. Pénz kell hozzá, sok pénz, hogy a kicsi beteg és sokszor talán megmenthető leukémiás gyermekek meggyógyulhassanak, vagy korszerű kezelésben részesülhessenek, fájdalmaik enyhüljenek, s valamikor majd újra mosolyoghassanak szüleikkel együtt.

Ebben szeretnénk segíteni, ettől más az Igent Mondunk! Esküvőszervező Iroda. Kötelességének érzi a sajátjából juttatni annak, akinek nagyon nagy szüksége van rá.

Ezért az iroda tulajdonosaként úgy döntöttem, hogy minden leszervezett esküvőm nyereségének 10%-kát felajánlom az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára.

Tehetem ezt azért, mert a párok velem szerveztetik az esküvőjüket, bíznak bennem, így ez a gondoskodás Nélkületek nem jöhetne létre. Az alapítvány köszönő levele minden esetben a pár nevére szól majd, esküvőjük dátumával, s mellé azzal a boldog tudattal, hogy házasságkötésükkel nem csak a saját életükben nyílnak új távlatok, de tesznek egy kicsit azokért is, akik akaratukon kívül kilátástalan helyzetbe kerültek, nem látják a kiutat, tehetetlenül állnak a történések és a jövő előtt.

KÖSZÖNJÜK!

Cziráki Katalin Virág
Email:
Mobil: 06-30-577-1731