Megnősültem, de hogyan?

Megnősültem, de hogyan? - Igent mondunk! Esküvőszervező IrodaIgaz történet arról, hogyan lehet elrontani egy esküvőt

Mikor megkértem Nóri kezét, egyből ábrándozni kezdett egy gyönyörű esküvőről. Persze én is nagyon szerettem volna, hogy minden olyan legyen, amilyet szeretne, ugyanakkor féltem az anyagiaktól – nem volt sok félretett pénzünk – ,  és féltem az esküvőszervezéstől is.

Félelmeim egyre csak nőttek, ahogy egyre inkább beszippantott minket az esküvőszervezés útvesztője. Kedvesem úgy kezdte ugyanis, hogy kitűzött egy májusi dátumot, mert régi vágya volt a májusi virágbaborulásban férjhez menni.  Be is jelentkeztünk a helyi anyakönyvvezetőhöz, lefixáltuk a dátumot – remek! – már csak helyszín kell. Meg egy vőfély. Meg zenekar. Vagy DJ? És persze torta. Hatemeletes.  Ja, és csokor. Felírni is sok volt – mert nekikészültünk – mindent felírtunk szépen.

Elkezdtük járni a helyszíneket, kevéske szabadidőnkben a netet bújtuk, és jöttek a csalódások, majd az idegeskedés. A helyszín vagy foglalt volt, vagy kicsit sem hasonlított a honlapon szereplő képekre. Lassan másról sem szólak az esték, mint arról, hogy milyen helyszínt nézzünk még meg, s mikor, mert én teli voltam céges tárgyalásokkal, Nóri meg egyedül nem akart menni. Lassan úgy éreztem, a meg sem köttetett házasságom forog kockán, mikor végre találtunk egy kedves éttermet. Nem volt olyan elegáns, mint szerettük volna, de sebaj, majd kidíszítjük. Fellélegeztünk. Mostmár igazán csak pár dolog van vissza!

Tévedtünk. Hihetetlen mennyiségű szervezni való zúdult ránk, én szinte már kezdtem utálni az egészet, s bíztattam Nórit, keljünk egybe két tanúval, s a lényeg meglesz. Ő meg sírva fakadt. Megsajnáltam, folytattuk.
Találtam egy jó kis zenekart, a barátom haverja egyszer már hallotta őket játszani valahol. Jó lesz. Nóri talált egy nénit, aki megköti a csokrát, a többi díszítést majd megoldjuk. A videóst kihúztuk, a fotós ajánlatokban meg elvesztünk.  Mert mi az a TTD, kell-e nekünk, és melyek az újabb technikák, és miért is kell asszisztens egy fotózáshoz? Végül találomra ráböktem egyre – hiszen fotózni úgyis mindenki tud, nem? (Azóta tudom, hogy nem.)

Mikor aztán kiderült, hogy kell egy ceremóniamester is, Nóri galambokat akar röptetni, és műsort a szertartásra, és valójában nem is a hivatalban szeretné, mert nem fér be a násznép, akkor úgy döntöttem, hogy keresek egy esküvőszervezőt, vagy én ezt nem csinálom tovább.

Nemsokára folytatjuk, s kiderül lett-e esküvő végül. :-)Hozzászólások (3)

  1. Ana szerint:

    Hahaha! Pont ilyenek voltunk mi is! Szerveztünk is magunknak egy hatalmas és unalmas Tucat Nagy Napot. Érik bennem a gondolat, hogy rendeztetek magunknak vígasztalásul egy pótesküvőt, afterpartyt a következő évfordulónkra. Remélem, Virág vállal ilyet is?

Szólj hozzá!

A következő XHTML jelölőelemeket is használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>