Hippi menyasszony, hippi esküvőszervező = happy esküvő? :-)

Hippi menyasszony, hippi esküvőszervező = happy esküvő? :-) - Igent mondunk! Esküvőszervező IrodaAki ismer, nem lepődik meg azon, hogy esküvőszervezőként a vágyam nem a felső tízezer extra elegáns, csillogó és sokszor iszonyú merev és túlbonyolított esküvőjének megszervezése, hanem egy valóságos hippi esküvő. A love, peace, happiness eszménye úgyis közel áll az esküvőhöz, nem igaz?

Nézzük, mi is kell egy igazán jó hippi esküvőhöz. Először is elengedhetetlen egy hippi stílussal jó barátságban lévő, örök vidám és szárnyaló pár, aki szeretné önfeledt és természet közeli módon ünnepelni élete nagy napját. Fontossági sorrendben következik a megfelelő helyszín. Csakis szabadtéri, zöld, virágos, bohém, ahol mindent lehet. Lehet heverni a fűben, lehet lampiont lógatni a faágakra, lehet szirmokat szórni a tóba és mókás-kacagtató játékokat játszani, hippi zenékre tombolni. Szerencsére egyre több ilyen helyszín van az esküvőszervező adatbázisában, aggodalomra semmi ok. Ha a nagy dolgokkal megvagyunk, akkor az este sikere, az igazi hippi feeling elérése már a részletekben rejlik.

Hippi menyasszony, hippi esküvőszervező = happy esküvő? :-) - Igent mondunk! Esküvőszervező IrodaKevéssé valószínű, hogy egy anyakönyvvezető elégséges volna a hippiesített szertartás levezetéséhez, de persze tisztelet a kivételnek! Ajánlanám inkább a szertartásvezetőket, akik mindig benne vannak az efféle jó mókákban.

A dekoráció sok-sok apró részlete koronázza meg a szépséges szabadtéri helyszín hippi stílusát. Itt aztán elengedhetjük a fantáziánkat, a margaréta koszorútól kezdve a vintage tárgyakon át a színes hippi ruhába öltöztetett, hajpántos, hajfonatos koszorúslányokon keresztül a békejelek sokaságáig. A hangsúly a sokszínűségen van.

Hippi menyasszony, hippi esküvőszervező = happy esküvő? :-) - Igent mondunk! Esküvőszervező IrodaGondolom mindenki érezte már feszélyezve magát esküvőkön, mert túlöltözött, alulöltözött. Hát itt ez nem lehetséges. Tökéletesen elfogadó, sokszínű kavalkád, ahol az a lényeg, hogy vendég és pár jól érezze magát, ne feszengjen, ne kelljen nyársat nyelve társalogni, a gyerekeknek tökéletesen viselkedni. Ez a totális felszabadultság állapota, amelynek hátterében azért tudjuk, hogy az esküvőszervező által pontosan és jól megszervezett események egymásutánisága áll, és szuper szolgáltatók együttműködése biztosítja az alapot.

Ha hippi esküvőt szeretnél, ne habozz, hozd a vidámságodat, az esküvőszervezést bízd rám, hiszen alig várom, hogy egy ilyen eseménnyel bízzanak meg.Szólj hozzá!

A következő XHTML jelölőelemeket is használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>