Esküvői helyszín vagy időpont? Melyiket foglaljuk le előbb?

Esküvői helyszín vagy időpont? Melyiket foglaljuk le előbb? - Igent mondunk! Esküvőszervező IrodaSok pár abba a hibába esik, hogy megörülvén a házasodás gondolatának első útját az anyakönyvvezető felé veszi. Lefoglalják az időpontot, majd nekilátnak az esküvőszervezésnek. Akkor kezdődnek a gondok, amikor helyszínválogatás közben szembesülnek azzal, hogy az adott helyszín a kiszemelt napon már foglalt, vagy az anyakönyvvezető esik nagyon messze a helyszíntől, illetve ha helyben akarják az esketést, lehet, nem is a körzetébe tartozik, s ki sem megy. Vagy eleve nem megy ki sehová sem. Ilyenkor mindenképpen valamilyen kompromisszumot kell kötni, vagy a helyszínből kell egy kevésbé tetsző, vagy az esketés nem úgy és ott zajlik majd, ahogy szeretnénk.

Sokkal jobb megoldás, ha jó időben nekilátunk a helyszínek megkeresésének, s ha már megtaláltuk álmaink helyszínét, akkor keressük meg az illetékes anyakönyvvezetőt, s egyezkedünk vele a részletekről. Ha valami miatt nem tud kijönni, akkor még mindig van alkalmunk 2 tanúval megesküdni, s a nagy napra szertartásvezető segítségét kérni.

Minél később állunk neki a szervezésnek, annál hangsúlyosabban jelentkezik e probléma, de használjuk ki, hogy esküvőszervezőnk ebben is gyorsan és profin tud segítséget nyújtani.Szólj hozzá!

A következő XHTML jelölőelemeket is használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>