Az esküvőszervező tanácsai tavaszra a menyasszonyoknak

Az esküvőszervező tanácsai tavaszra a menyasszonyoknak - Igent mondunk! Esküvőszervező IrodaSzinte hihetetlen, de itt a tavasz! Nem is gondoltuk volna, hogy a későn jött, de annál hidegebb tél után ilyen hamar és ilyen gyönyörűséges madárcsicsergős-napsütéses napokat kapunk. Eddig jól elvoltunk a szürke-hideg télben, bevettük magunkat a legkuckósabb fotelunkba a kedvenc könyvünkkel, ittuk a mézes teát, néztük a hóesést – és vártuk a tavaszt. Most meg itt van. S rádöbbentett minket arra, hogy az idő bizony nem állt meg, miközben mi ábrándoztunk, sőt nagyon is telik, s egyre közelebb kerülünk az esküvőhöz. Mivel már jó előre és okosan kiválasztottuk az esküvőszervezőt, a szervezési feladatok sínen vannak – itt az ideje, hogy testileg-lelkileg elkezdjünk készülődni az igen kimondására – s mindarra, ami eköré a rövid kis szócska köré épül.  Hiszen, ha jól belegondolunk, ennyi az egész. Egy igen. S mégis mennyi mindent kell tenni érte!

Esküvőszervezőként sokszor látom, hogy a menyasszonyok hatalmas elvárásokat támasztanak maguk elé. Le kell fogynom 15 kilót a nagy napig, meg kell nőjön  a hajam még 20 centit, ezt az anyajegyet el kell távolítani, mert ki fog látszani a ruhából, túl sötét a bőröm, túl világos, szeplős – s megannyi rémület. S elkezdődik egy hatalmas hajsza, versenyfutás az idővel, az elégedetlenségi szint nő, az idegesség fokozódik, s lassan mindenüket adnák a kedves arák egy plasztikai sebészért és egy pszichiáterért. Nem is beszélve arról, hogy közben a szűkebb s tágabb család kéréseinek és elvárásainak is meg kéne felelni. Őrület.

Az esküvőszervező tanácsai tavaszra a menyasszonyoknak - Igent mondunk! Esküvőszervező IrodaHa a kedves pár engem kér fel esküvőszervezőnek, én itt szoktam finoman megkérdezni, hogy mire is jó mindez? A kedvesünk vajon nem ezzel az alakkal jegyzett el minket? Talán nem ez a hajhosszúság az, amit imád? Szereti a vicces kis szeplőinket és inkább szeretné, ha a szabadidőnk egy része megmaradna neki a lézeres kezelések helyett.  Igen, fontos, hogy csinosak, ápoltak legyünk, s jó formában várjuk az esküvőnk napját. Lehet persze diétázni, lehet figyelni az arcbőrünkre és a hajunkat se hanyagoljuk el semmiképpen. A legfontosabb a mértékletesség, s az, hogy most még van idő. Szépen, ráérősen. Tegyünk hatalmas sétákat a kedvesünkkel a tavaszi erdőben – közben beszélgethetünk, álmodozhatunk, töltődünk a madárdallal és a friss levegővel, ahelyett, hogy egy sötét és izzadtságszagú konditeremben fárasztanánk magunkat.

Fontos, hogy legyen a párunkra időnk, beszélgessünk, készüljünk a házasságra, ne csak fejest ugorjunk a tennivalók sorába, s majd a nagy nap eseményeibe. Hiszen a valódi közös élet utána kezdődik. A legtöbb pár csak az esküvőig lát, hogy ott minden rendben legyen. De ezt bízzuk az esküvőszervezőre, s inkább a testi-lelki megújulásra koncentráljunk.

Vidám-szép tavaszt, jó készülődést!Szólj hozzá!

A következő XHTML jelölőelemeket is használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>